Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Είμαστε παραφωνία και είμαστε περήφανοι!

         Παραφωνία: (ουσιαστικό), η έλλειψη αρμονίας ενός πράγματος σε σχέση με άλλα, έτσι που να σχηματίζεται ένα ακαλαίσθητο σύνολο.

     "Παραφωνία", και μάλιστα περίεργη χαρακτηρίζει η διοίκηση της ΕΥΑΘ την στάση των εκπροσώπων των εργαζομένων στην ανακοίνωση-απάντηση της για το υπερ-εργο των 70.000.000 ευρώ.
Αν η διοίκηση θεωρεί την διαφωνία μας μαζί της παραφωνία, τότε ναι είμαστε παράφωνοι! Εμείς εκλεχτήκαμε στο ΔΣ και δεν τοποθετηθήκαμε από κανέναν για να έχουμε σκυμμένο το κεφάλι και να είμαστε υπάκουοι ή αρεστοί.Είμαστε σταθεροί στις θέσεις μας και δεν τις αλλάζουμε. Λογοδοτούσαμε πάντα στους συναδέλφους μας και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, όταν την ίδια στιγμή η διοίκηση με ζήλο προσπαθούσε να διευκολύνει το ξεπούλημα της ΕΥΑΘ.
Πέρα όμως από τους χαρακτηρισμούς της διοίκησης σε βάρος μας, περιμένουμε και τις απαντήσεις στα ερωτήματα μας που παραμένουν αναπάντητα.  
Η θέση μας και ο ρόλος μας δεν μας επιτρέπει να ρίξουμε το επίπεδο μας κάνοντας πόλεμο ανακοινώσεων.

Για την Ιστορία, στην 14η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΥΑΘ, στην τοποθέτηση μας, τονίζουμε ξεκάθαρα ότι απαιτείται πρόσληψη προσωπικού για τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.