Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Σας περιμένουμε!

Κινητοποίηση ΕΥΔΑΠ 15/12/2015

Ξαφνικά(;) η SUEZ στην ΕΥΔΑΠ! Το απόγευμα της Δευτέρας οι συνάδελφοι από την Αθήνα πληροφορήθηκαν την αιφνίδια επίσκεψη της γαλλικής πολυεθνικής στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και το πρωί οι εργαζόμενοι εμπόδισαν την πραγματοποίηση της συνάντησης.
Υπενθυμίζουμε την πρόσφατη επίσκεψη του Φ.Ολάντ στην Αθήνα συνοδευόμενος από την SUEZ, καθώς επίσης και την επίσκεψη της Ελληνικής αποστολής στο Ισραήλ. Κοινό θέμα και στις δύο επισκέψεις « η αποκόμιση τεχνογνωσίας» σε θέματα ύδρευσης…
Για να τελειώνουμε με τις υπενθυμίσεις, θυμίζουμε στην Κυβέρνηση ότι μόλις πριν από ένα χρόνο 220.000 Θεσσαλονικείς ψήφισαν ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του ΝΕΡΟΥ, και το ΣτΕ αποφάσισε ότι οι ιδιώτες δεν μπορούν να προσφέρουν επαρκή ύδρευση και σωστές συνθήκες υγιεινής. Και αν η Κυβέρνηση θέλει τεχνογνωσία, έχουμε πλέον ένα πολύ καλό δίκτυο με Δημόσιες εταιρείες ύδρευσης τόσο ευρωπαϊκές όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, μπορούμε να τις καλέσουμε αν θέλουν.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Κινητοποίηση ΕΥΔΑΠ 15/12/2015
Όπως γίνεται κατανοητό, σε εμάς πέφτει και πάλι ο κλήρος να υπερασπιστούμε πρώτοι την Δημόσια ύδρευση και αποχέτευση. Ήδη το Σωματείο μας επεξεργάζεται πρόταση μαζί με το SOSτε το ΝΕΡΟ για την πλήρη προστασία του νερού (ύδρευση, αποχέτευση, άρδευση)μέσα από την επερχόμενη Συνταγματική Αναθεώρηση. Μέχρι τότε ο αγώνας μας δεν μπορεί να είναι σε καταστολή ούτε σε αναμονή, με τους αγώνες μας καταφέραμε τόσα πολλά, με τους αγώνες μας θα συνεχίσουμε. Το γνωρίζαμε ότι οι πολυεθνικές δε θα σταματήσουν, ας μάθουν λοιπόν  ότι δε σταματάμε και εμείς, τους περιμένουμε!


ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ