Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Αλλαγή σελίδας





Σήμερα το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης όρισε με προσωρινή διαταγή, το νέο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ ΑΕ.
Μια νέα σελίδα ανοίγει για την ύδρευση της Θεσσαλονίκης. Η εποχή που το μόνο ζητούμενο της ΕΥΑΘ ήταν η αριθμολαγνία και η παρουσίαση κερδών, για να θεωρούν καποιοι τοποθετημένοι κομματικοί εαυτούς επιτυχημένους, εις βάρος των καταναλωτών ,των υποδομών και των εργαζομένων,ελπίζουμε να έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Καιρός πλέον η ΕΥΑΘ να γίνει αυτό που πραγματικά είναι, εταιρεία ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ. Καιρός επιτέλους, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, να απολαύσουν πραγματικές υπηρεσίες ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, και όχι φούσκες με ανύπαρκτα επενδυτικά προγράμματα για οπτικές ίνες και ενέργεια...Ας καταλάβουν κάποιοι ότι είναι απαράδεκτο οι συμπολίτες μας να περιμένουν μήνες, για να συνδεθούν στο δίκτυο της ύδρευσης, και την ίδια ώρα πληρωμένα δημοσιεύματα να μιλάνε για επιτυχημένους manager.
Πιστεύουμε ότι οι προσλήψεις είναι κάτι που θα πρέπει να δώσει άμεση προτεραιότητα η νέα διοίκηση, προκειμένου να αντεπεξέλθουν οι εργαζόμενοι στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών τους, και φυσικά να γίνουν πραγματικές επενδύσεις για υποδομές που τόσο τις έχει ανάγκη η πόλη μας.