Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Τραμπουκισμός...



Μετά τις διώξεις τις μηνύσεις, τις μετακινήσεις, τις στερήσεις μισθών τα πειθαρχικά, από την διοίκηση, οδηγηθήκαμε και στο αναμενόμενο:

Βιαιοπραγία!

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26/6, γυναίκα συνάδελφος, δέχθηκε την λεκτική και σωματική επίθεση του προϊσταμένου της εν ώρα εργασίας. Η αλαζονεία και η ατιμωρησία των εκλεκτών της διοίκησης της ΕΥΑΘ τους δίνει της αίσθηση ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, ότι η εταιρεία είναι κτήμα τους και οι εργαζόμενοι υποτακτικοί.

Η ΕΥΑΘ , μια ΔΕΚΟ με διοίκηση τοποθετημένη από την Κυβέρνηση, που θα έπρεπε να είναι πρότυπο λειτουργίας, έχει μετατραπεί σε ένα τσιφλίκι όπου κάποιοι κομματικοί δίνουν μαθήματα συμπεριφοράς μεγαλοτσιφλικά.

Το επεισόδιο αναφέρθηκε αμέσως από τη συνάδελφο στον αρμόδιο διευθυντή, ο οποίος παρέμεινε προκλητικά αδιάφορος, και στη συνέχεια η συνάδελφος κατέθεσε μήνυση και συνελήφθη ο δράστης.

Καταγγέλλουμε την συμπεριφορά του εν λόγω προϊσταμένου, την συμπεριφορά του διευθυντή, και τέλος την διοίκηση που σήμερα τέσσερις ημέρες μετά το συμβάν δεν έχει καλέσει τον υπεύθυνο σε απολογία, δεν έχει εφαρμόσει ακόμη τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας ,και τελικά τον κρατάει ακόμη στη θέση του!

Μήπως με τη στάση της ενθαρρύνει την συμπεριφορά αυτή; Μήπως τον ανέχεται για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι;

Ο Σταύρος Καλαφάτης αρμόδιος για την ΕΥΑΘ υπουργός έχει σκοπό να κάνει κάτι; Συμφωνεί με τις συμπεριφορές αυτές;

Εμείς στηρίζουμε έμπρακτα την συνάδελφο, ο τραμπουκισμός και η τρομοκρατία στην ΕΥΑΘ δε θα περάσουν, θα μας βρουν μπροστά τους!