Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Νοιαζόμαστε για τους Συμπολίτες μας



Το Σωματείο μας αντιλαμβανόμενο την κρισιμότητα ορισμένων βλαβών, διαθέτει το αναγκαίο προσωπικό από τα μέλη του- τα οποία απεργούν – προκειμένου να μη μείνουν περιοχές χωρίς νερό το Σαββατοκύριακο.
Για το λόγo αυτό, αυτή τη στιγμή συνάδελφοι μας εργάζονται πέραν του ωραρίου που προβλέπεται από την κατάσταση του Προσωπικού Ασφαλείας, σε μεγάλη βλάβη αγωγού στην περιοχή Αιγαίου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, Βασιλίσσης Όλγας 283.
Οι κινητοποιήσεις μας δεν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα υδροδότησης στους συμπολίτες μας, όπως επανειλημμένως αφήνει να εννοηθεί η Διοίκηση της ΕΥΑΘ, προσπαθώντας να αμαυρώσει τον αγώνα μας.
Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ πάντα έβαζαν σε προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας , έχουμε επανειλημμένως αποδείξει τα παραπάνω, να υπενθυμίσουμε την εποχή που συνάδελφοι μας εργαζόταν επί τριήμερο νυχθημερόν, χωρίς ανάπαυση προκειμένου να αποκατασταθεί ο αγωγός της Αραβησσού ο οποίος υδροδοτεί όλη την Θεσσαλονίκη.
Ο πολίτης της Θεσσαλονίκης είναι ο γείτονας μας, ο συγγενής μας ο γνωστός μας , ο φίλος μας, είμαστε δίπλα του, και το γνωρίζει.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την εντιμότητα του.