Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

Την Τρίτη, 1 Φλεβάρη, η κυβέρνηση της ΝΔ, αντί μέτρων στήριξης στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, παρέδωσε "τελεσίγραφο" ένα σχέδιο-καρμανιόλα με το οποίο προτίθεται να απολύσει όλους τους εργαζόμενους μέσα στον Φλεβάρη και να πετάξει στον δρόμο εκατοντάδες οικογένειες διώχνοντάς τους από τον οικισμό, ώστε να παραδώσει την επιχείρηση στους ιδιώτες χωρίς εργαζόμενους που θα έχουν δικαιώματα.

        Η ΛΑΡΚΟ είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στην Ελλάδα και η μοναδική στην Ε.Ε. παραγωγής  σιδηρονικελίου, από τις 5 μεγαλύτερες παγκοσμίως με κοιτάσματα αξίας 20δις δολαρίων, καλύπτει το 6% της ζήτησης στην Ευρώπη και “φέρνει” 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα στην χώρα. Απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους!!!!

        Με ευθύνη των όλων των κυβερνήσεων αυτή η βιομηχανία που στήθηκε με το αίμα και τον ιδρώτα των εργαζομένων, έχει απαξιωθεί και εγκαταλειφθεί με σκοπό τα αρπακτικά να την ξεζουμίσουν.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

     Το  Σωματείο μας,  δηλώνει την συμπαράσταση του στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Στεκόμαστε δίπλα στους εργάτες και στον αγώνα που κάνουν ενάντια στις απολύσεις των εργαζομένων και το κλείσιμο της επιχείρησης.