Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Αίτημα για χρονική παράταση προκήρυξης ΕΥΑΘΣ.Ε.Ε.Υ.Α.Θ.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ–ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΓΝΑΤΙΑ 127 – 54535 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΗΛ.2310 245.813 – FAX 2310 212.320–ΚΙΝΗΤΟ 6936 516112

   e-mail: s_e_eyath@yahoo.gr

Θεσσαλονίκη 23 Ιανουαρίου  2017 
Αριθμός Πρωτοκόλλου : 15  
                                               Προς: ΑΣΕΠ 
Θέμα: Αδυναμία υποβολής αίτησης .

Το Σωματείο μας δέχεται μεγάλο αριθμό παραπόνων από ενδιαφερόμενους για την προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού στην ΕΥΑΘ, για την αδυναμία της σελίδας σας www.asep.gr να ανταποκριθεί.
Πέραν της αδυναμίας της σελίδας να ¨ανοίξει¨, ακόμη και όταν επιτευχθεί αυτό, παρατηρείται το φαινόμενο, κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης στοιχείων, να μπλοκάρει και να σταματάει η όλη διαδικασία.
Επειδή είμαστε εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ που έχουμε προσληφθεί με την αξιοκρατική  διαδικασία του ΑΣΕΠ, και επειδή εργαζόμαστε σε μια εταιρεία που δεν έχουν γίνει προσλήψεις εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, και το κυριότερο, επειδή χιλιάδες νέοι άνθρωποι δικαιούνται μια ευκαιρία ίσης μεταχείρισης για επαγγελματική αποκατάσταση, παρακαλούμε να επιληφθείτε του θέματος, δίνοντας κάποια εύλογη χρονική παράταση με παράλληλη τεχνική αναβάθμιση της ηλεκτρονικής σας σελίδας.
Το ΑΣΕΠ έχει αναβαθμίσει ποιοτικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στη Δημόσια Διοίκηση και έχει παράλληλα βάλει τον όρο αξιοκρατία στην κουλτούρα μας, η κατάσταση με την σελίδα σας, σας αδικεί.
Σας ευχαριστούμε.