Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Το Νερό Χριστουγεννιάτικο δώρο σε επενδυτές!

Οι συνάδελφοι της ΕΥΔΑΠ μαζί με κινήματα κατά της ιδιωτικοποίησης του Νερού, αυτή τη στιγμή συγκεντρώνονται έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών ώστε να αποτρέψουν την διανομή μερίσματος 40.000.000 ευρώ από τα αποθεματικά της ΕΥΔΑΠ στους μετόχους.
40.000.000 ευρώ επειδή κάποιοι θεωρούν ότι το Νερό είναι εμπόρευμα και πρέπει να αποφέρει κέρδη στους μετόχους.
Την ίδια στιγμή που ΕΥΑΘ και ΕΥΔΑΠ επεκτείνουν συνεχώς το κοινωνικό του πρόγραμμα επειδή χιλιάδες άνεργες οικογένειες  δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε το Νερό, την ίδια στιγμή κάποιοι αποφασίζουν να μοιράσουν Χριστουγεννιάτικα δωράκια στους μετόχους και στα επενδυτικά funds! Τέτοια κοινωνική ευαισθησία  έχουμε να δούμε από την εποχή που οι πολυεθνικές εφηύραν τα καρτουδρόμετρα.
Αντί να μοιράζονται τα έσοδα από ένα κοινωνικό αγαθό στην κοινωνία, μοιράζονται στα αρπακτικά των αγορών. Στην Ελλάδα της Κρίσης λεφτά υπάρχουν για αυτούς που τα έχουν και τα τζογάρουν στο Νερό.
Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους της ΕΥΔΑΠ και στα κινήματα του Νερού στην Αθήνα.
Όπως πληροφορούμαστε, αυτή την στιγμή πλήθος αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ έχουν κυκλώσει το ΧΑΑ, και το περιφρουρούν από τους διαδηλωτές.

Ο φόβος τους αποδεικνύει ότι τα κινήματα έχουν ήδη νικήσει! Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, τόσο η Κυβέρνηση όσο και οι υποψήφιοι αγοραστές: θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους, ο αγώνας για το Νερό δεν τελειώνει ποτέ, και στο τέλος πάντα κερδίζουν οι Λαοί!