Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Το Νερό της Μνήμης

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ πραγματοποίησαν παρέμβαση σήμερα το πρωί στα γραφεία της διοίκησης της εταιρείας όταν πληροφορήθηκαν ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ  κ.Σ.Φάμελλος επισκεπτόταν τον πρόεδρο.
Του θέσαμε το θέμα της ιδιωτικοποίησης και την πώληση του 23% της εταιρείας- γεγονός που δεν μπόρεσε να διαψεύσει- ενώ συμβολικά του έδωσαν ενθύμια του SOSτε το ΝΕΡΟ (μπλουζάκι  και ποτήρι με νερό ), απαιτώντας να σεβαστεί τους αγώνες τόσο του ίδιου όσο ακόμη περισσότερο των συμπολιτών του στη Θεσσαλονίκη. Η πρόσφατη δημοσκόπηση του Παν.Μακεδονίας -σύμφωνα με την οποία  το 70% των Θεσσαλονικέων τάσσεται κατά της ιδιωτικοποίησης- συζητήθηκε επίσης, τονίζοντας του ότι η επιλογή της κυβέρνησης βρίσκει αντίθετη την πόλη μας.
Το Σωματείο μας θα βρίσκεται πάντα στη πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων, και απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια ξεπουλήματος. Όσο για τα κυβερνητικά στελέχη, τους καλούμε να πιουν και αυτοί από  το Νερό της Μνήμης που προσφέραμε στον κ. Φάμελλο, ώστε να μη ξεχάσουν τους αγώνες στο όνομα των οποίων τους ανέδειξε   η Ελληνική κοινωνία .